Web Analytics Made Easy - Statcounter

 وام قرض الحسنه یکی از انواع وام های بانکی است؛ این نوع وام در واقع عقدی است بین بانک و قرض گیرنده که طبق مقررات و ضوابط مبلغی به عنوان قرض به فرد داده می شود؛ طبق قرار داد مبلغ وام قرض الحسنه توسط وام گیرنده باید باز پرداخت شود. بانک های مختلفی وام قرض الحسنه به سپرده گذاران خود ارائه می دهند. سقف تسهیلات وام قرض‌ الحسنه به متقاضیان و میزان کارمزد آن هر ساله توسط بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وام قرض الحسنه همان طور که از نامش پیداست، دارای نرخ کارمزد کمی است؛ عموما نرخ کارمزد تسهیلات صفر تا چهار درصد است که از مشتریان دریافت می‌شود.

افرادی که در یکی از شعب بانک مهر ایران دارای سپرده قرض الحسنه باشند می‌توانند برای وام ۱۵۰ میلیون تومانی طرح ۲ در یک درخواست دهند. البته باید حداقل ۶ ماه از خواب سپرده متقاضیان گذشته باشد تا امکان دریافت این تسهیلات را داشته باشند. ضمانت اصلی برای پرداخت این وام مسدودی سپرده است. کارمزد این وام ۱ درصد و حداکثر مدت زمان بازپرداخت آن ۶۰ ماه است.

با توجه به مبلغ وام، کارمزد و زمان بازپرداخت، میزان هر قسط ۲ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۶۲ تومان است. کل سود وام ۳ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۷۲۷ تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن ۱۵۳ میلیون و ۹۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به سفرهای عتبات‌ عالیات بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی خبر داد.

اسماعیل للـه‌گانی با اعلام این خبر افزود: این تسهیلات در قالب همکاری مشترک بانک رفاه کارگران، سازمان تامین اجتماعی، کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و سازمان حج و زیارت، به بازنشستگان و مستمری‌بگیران واجدشرایط پرداخت می‌شود.  

بر اساس این گزارش، این تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۱۲ میلیون تومان و در مرحله اول به تعداد ۲۰ هزار فقره به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی که قصد سفر عتبات عالیات را داشته باشند، پرداخت می‌شود.

لازم به ذکر است، بازنشستگان و مستمری‌بگیران واجد شرایط می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات، پس از ثبت‌نام در سامانه‌های سازمان حج و زیارت، به کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور مراجعه کنند.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از اجرای طرح اعطای وام با کارمزد صفر درصد خبر داد و گفت: در نظر داریم در 6 ماهه دوم سال برای توسعه بانکداری اسلامی طرح اعطای وام تا سقف 10 میلیون تومان با کارمزد صفر درصد را اجرایی کنیم.به گزارش آریا، «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک به همراه «سید حسین دامادی» مدیر شعب استان قم از خط تولید گروه صنعتی لینا بازدید کرد.

وی در نشست با مدیرعامل این شرکت اظهار کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از اولویت‌های مهم بانک بوده و به همین علت با امضای تفاهم‌نامه با پارک فناوری پردیس، به این نوع شرکت‌ها تا 500 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه پرداخت می کنیم.شمسی‌نژاد بر تداوم و توسعه حمایت از شرکت‌های فناور و نوپای مستقر در پارک‌های علم و فناوری تأکید کرد و گفت: این حرکت علاوه بر اینکه می‌تواند به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ملی کمک کند، سبب حفظ ظرفیت نخبگان و سرآمدان فناوری در داخل کشور می‌شود.

روزانه 10هزار مشتری به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران افزوده می‌شودوی با بیان اینکه در نظر داریم هر ایرانی یک کارت قرض‌الحسنه برای رفع مایحتاج زندگی در جیب خود داشته باشد، گفت: در حال حاضر روزانه 10هزار مشتری به مجموعه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اضافه می‌شود.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از اجرای طرح اعطای وام با کارمزد صفر درصد خبر داد و عنوان کرد: در نظر داریم در 6 ماهه دوم سال برای توسعه بانکداری اسلامی طرح اعطای وام تا سقف 10 میلیون تومان با کارمزد صفر درصد را اجرایی کنیم.شمسی‌نژاد بر آمادگی کامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای حمایت از قشر کارگری شاغل در گروه‌های صنعتی تأکید کرد و گفت: اگر شرکت‌های تولیدی شرایطی را فراهم کنند تا کارگران حساب پرداخت حقوق خود را در شعب این بانک افتتاح کنند، امکان ارائه وام قرض‌الحسنه با شرایط متنوع ایجاد می‌شود.

وام قرض‌الحسنه سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شوددر بخش دیگری از این بازدید، مدیرعامل گروه صنعتی لینا ضمن تشریح فعالیت‌های تولیدی خود و برنامه‌های آینده شرکت، با استقبال از طرح‌های بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: وام‌هایی که با سودهای کلان پرداخت می‌شود، نه تنها برای اقشار مختلف مردم ثمربخش نیست بلکه کمر تولیدکننده را هم می‌شکند.

یوسف‌زاده پرداخت وام قرض‌الحسنه را سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: گروه صنعتی لینا آمادگی دارد شرایط امضای تفاهم‌نامه همکاری با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را برای استفاده کارگران شرکت از طرح‌های مختلف پرداخت وام قرض‌الحسنه فراهم کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: وام قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور