Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عابدین خرّم روز سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و بازار کار استان، اظهار کرد: عدم ورود فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به بازار کار، یکی از دلایل پایین بودن بهره‌وری در بخش تولید است و برای حل این مشکل، باید شرایط اشتغال نیروهای مستعد و تحصیل‌کرده را آسان کنیم.

وی افزود: دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه باید به سمت مولد بودن و حضور فعال در بخش تولید هدایت شوند که دولت در این زمینه نقش حمایتی دارد و دستگاه‌های مسئول باید از مراکز فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه متاسفانه فرهنگ کار در جامعه تضعیف شده است، افزود: نیازمند فرهنگ‌سازی و کار جمعی در این زمینه هستیم و برای این کار، باید شیوه‌نامه تبلیغ فضای کسب‌وکار در مدارس و دانشگاه‌ها را طرح‌ریزی کنیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی بر ثبت عملکرد دستگاه‌ها در سامانه ملی رصد اشتغال تأکید کرد و از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا ماهانه گزارش عملکرد دستگاه‌ها را تهیه کند.
 
خرم همچنین بر فعال‌سازی کارگروه اشتغال در شهرستان‌ها، تلاش مضاعف دستگاه‌ها و بانک‌های عامل برای جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری و تسهیلات مشاغل خانگی با اولویت مناطق محروم، تقویت کسب‌وکار و اشتغال پایدار در مناطق مرزی با استفاده از ظرفیت‌های تجاری این مناطق، تشکیل کمیته اشتغال و کارآفرینی ایثارگران و تهیه گزارش جامع و شفاف از وضعیت نیروی کار استان تأکید کرد.
نرخ بیکاری استان در بهار امسال ۷.۸ درصد بود 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی هم در این جلسه نتایج جمع‌بندی نیروی کار استان در سال ۱۴۰۰ را که توسط مرکز آمار ایران تهیه شده است، تشریح کرد و گفت: براساس شاخص‌های مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۰ با ۰.۴ درصد کاهش نسبت به سال ۱۳۹۹، به ۷.۶ درصد رسیده که پایین‌تر از نرخ بیکاری کشور است.
 حسین فتحی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در میان زنان استان بیشتر از مردان است، افزود: نرخ بیکاری در میان جوانان ۱۵ تا ۳۴ سال استان، ۲۱ درصد و در میان فارغ‌التحصیلان دانشگاه، ۱۶.۷ درصد است و ۶۸ درصد از بیکاران استان را فارغ‌التحصیلان تشکیل می‌دهند.
 وی همچنین نرخ بیکاری استان در بهار سال جاری را ۷.۸ درصد اعلام کرد و گفت: امسال سهم استان برای ایجاد اشتغال، نزدیک به ۴۶ هزار نفر است که در چهار ماه گذشته از سال بیش از ۱۵ هزار شغل جدید در سامانه ملی رصد اشتغال ثبت شده است.
 
در این جلسه گزارش عملکرد جذب تسهیلات مشاغل خانگی و تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری استان در سال ۱۴۰۰ ارائه و درخصوص نحوه جذب باقی‌مانده این تسهیلات بحث و تبادل نظر شد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی آذربایجان شرقی تبریز زین العابدین خرم رضوی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی آذربایجان شرقی تبریز تسهیلات بانکی آذربایجان شرقی تبریز دانش بنیان ها آذربایجان شرقی فارغ التحصیلان نرخ بیکاری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۴۴ هزار خانوار در اوج مناعت طبع و عزت شایسته تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند که در این راستا تلاش می‌کنیم تا در بخشها و حوزه‌های مختلف در حد وسع و توان کمک حال و یاریگر این خانواده‌ها باشیم.

وی افزود: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

حسین نژاد بیان: کرد پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغالزایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول امسال به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین نژاد از منتخب مردم مشگین شهر در مجلس به خاطر نگاه ویژه به رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت کمیته امداد قدردانی کرد و گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم مجلس حامی محرومان و نیازمندان بوده و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748132

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است