Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی بانک هاي دولتي در حضور رييس جمهور بر نقش محوری بانک ها در تامین مالی بنگاه های اقتصادی تاکید کرد و گفت: به منظور تسریع روند فعالیت بنگاه ها و نیز رفع نیازهای اقتصادی متقاضیان، فرایند پرداخت تسهیلات بانکی به عموم مردم باید آسان تر شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا فرزین در جلسه امروز رئیس جمهور و تیم اقتصادی دولت با مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی با اشاره به این که 83 درصد تامین مالی بنگاه های اقتصادی کشور توسط نظام بانکی انجام می شود، ادامه داد: اقتصاد کشور ما بانک محور است و بانک ها لازم است در این خصوص نقش مناسبی ایفا نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک ملی ایران به ارزش مالی بیش از 80 هزار هزار میلیارد تومانی بانک های کشور اشاره کرد و با بیان این که اعتماد مردم به نظام بانکی بسیار قابل توجه است، اظهار کرد: اکنون 80 میلیون نفر در بانک های کشور حساب بانکی دارند و به طور متوسط هر یک نفر، 8 حساب بانکی را به خود اختصاص داده است.

فرزین همچنین نقش نظام بانکی را در ایجاد شغل قابل توجه خواند و با بیان این که بانک ها هر سال مبالغ قابل توجهی به منظور ایجاد و یا توسعه بنگاه های اقتصادی اشتغالزا به صورت تسهیلات پرداخت می کنند، گفت: اکنون بیش از 230 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در نظام بانکی کشور شاغل اند و بیش از این رقم نیز بازنشسته از بانک ها در کشور داریم.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین با تاکید بر لزوم برچیده شدن قوانین و مقررات دست و پاگیر اداری که فرایند تخصیص تسهیلات به متقاضیان را طولانی می کند، خاطرنشان کرد: نظام بانکی باید با حرکت به سمت اعتبارسنجی به جای نظام وثیقه محور، نه تنها سرعت پرداخت تسهیلات را افزایش دهد، بلکه بازگشت منابع به بانک را نیز بیش از پیش تضمین کند.

وی همچنین با بیان این که «بانک ملی ایران، برند نظام بانکی است» و «هدف ما، افزایش فراگیری مالی بانک ملی ایران است»، به ارائه گزارشی از عملکرد این بانک پرداخت.

فرزین گفت: بانک ملی ایران در همه شهرها و روستاها شعبه دارد و ما معتقدیم این شرایط باید حفظ شود.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین به پرداخت 150 هزار میلیارد تومان تسهیلات طی 9 ماه نخست سال جاری توسط این بانک اشاره و خاطرنشان کرد: 40 درصد این مبلغ در قالب تسهیلات خرد پرداخت شده است.

وی بانک کارگشایی را نیز محلی مناسب برای تامین مالی خرد خواند و با بیان این که فرایند پرداخت تسهیلات در این بانک تنها 24 ساعت و با دریافت وثیقه خرد صورت می گیرد، بر توسعه این روند تاکید کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرداخت تسهیلات بانک ملی ایران نظام بانکی بنگاه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟